Close
Chicago, IL 60606 123, New Lenox
123-456-7890

FOOTGOLF KLUB LJUBLJANA

Društvo so ustanovili štirje člani pod vodstvom Klemna Rutarja leta 2019. V sredini leta 2019 smo skupaj s Šport Ljubljana pričeli z izgradnjo footgolf igrišča v Ljubljani. Zaradi pozne dobave opreme za igrišče in pozne izgradnje smo s sezono 2019 lahko pričeli šele septembra, kar pa je pomenilo, da veliko časa za pridobivanje novih članov nismo imeli, tako da je bila številka članov ob koncu sezone 7.

Smo pa v letu 2019 uspešno organizirali 2 tekmi državnega prvenstva, ki sta bili tudi lepo obiskani. V državnem tekmovanju sta iz našega kluba tekmovala tudi 2 člana. Eden izmed članov se je v lanskem letu, zaradi dobrih rezultatov na državnem tekmovanju,  udeležil tudi evropskega prvenstva v Footgolfu, ki pa se je odvijal v Angliji. V ta namen smo tudi dobili sredstva s strani dveh podjetjih, ki smo jih delno porabili za evropsko prvenstvo, delno pa za izobraževanje vodstva, na Sportu 2019.

V letu 2020 smo kljub koronakrizi in okrnjeni sezoni uspeli organizirati 1 tekmo državnega prvenstva in povečati svoje članstvo ter še bolj približati footgolf ljudem.

VTISI OBISKOVALCEV

Odličen pobeg iz mestnega vrveža, na spokojne zelenice, praktično takoj iz mesta. Plac kamor bi prišel spočit glavo, rekreirat, hkrati pa izvedel tudi kakšen poslovni sestanek.

Cene PrevcSlovenski smučarski skakalec

Kot velik ljubitelj nogometa, me je footgolf prepričal že ob prvem obisku. Vsak dotik z žogo je pomemben. Za dober rezultat sta obvezna natančnost in koncentracija. Footgolf je lahko tudi odlična rekreacija in priložnost za organizacijo teambuildingov.

Mark LesjakTikToker

Footgolf je zame totalno odkritje leta! Moje žoge sicer bolj kot v luknje, letijo v grmovje, ampak užitek ni zato nič manjši.

Alen PodlesnikNovinar in influenser v enem